当前位置: 首页 > 成人英语三级 > 2018年成人英语三级考试阅读理解专题练习(16)

2018年成人英语三级考试阅读理解专题练习(16)

更新时间:2018-02-22 10:49:25 来源:环球网校 浏览51收藏10

成人英语三级报名、考试、查分时间 免费短信提醒

地区

获取验证 立即预约

请填写图片验证码后获取短信验证码

看不清楚,换张图片

免费获取短信验证码

摘要   【摘要】2018年学位英语考试备考经验大放送,同学们的复习计划准备好了吗?下面小编总结了《2018年成人英语三级考试阅读理解专题练习(16)》,帮助同学们从基础来复习。每天积累一点点,成功通过考试易如反掌!
  【摘要】2018年学位英语考试备考经验大放送,同学们的复习计划准备好了吗?下面小编总结了《2018年成人英语三级考试阅读理解专题练习(16)》,帮助同学们从基础来复习。每天积累一点点,成功通过考试易如反掌!

  A fire drill is, to put it mildly, an inconvenient exercise at the best of times. A fire drill at 2: 00 in the morning in terrible weather conditions, like the one we had on Thursday night and Friday morning last, is incomparably more inconvenient. This is why writing this note to thank you all most sincerely for your excellent co-operation and the spirit with which you endured the inconvenience.

  A fire drill is not an idle exercise. It is an extremely serious one and can, in fact, save lives in the long run. Last week fire drill has already reyealed a number of important things regarding fire precautions in the Hall. For instance, there seem to exit a number of "deaf spots" in the Hall, namely, the two rooms in Purser House and some rooms in the Bottom corridor. I have no reason to doubt that residents from these areas could not hear the alarm. I shall request an immediate examination of this problem.

  I should, also, remind you that it is a requirement that fire drills should be regularly carried out (at least two in every one year.and each resident should be made fully aware of this and obliged to take part. All residents must take fire precautions with the seriousness they deserve. Failure to do so can result bin fines and expulsion(驱逐.from the Hall. Thank you again for your co-operation.

  11. The last fire drill caused much more inconvenience because_________.

  A.it was in bad weather

  B.there were "deaf spots"

  C.a big fire started

  D.it was at the weekend

  答案:A

  12. The phrase "in the long run"(==L.2, Part.2.)means_________.

  A.effectively

  B.endlessly

  C.eventually

  D.efficiently

  答案:C

  13. Some people did not make their appearance at the last drill because_______.

  A.they were deaf

  B.they could not hear the alarm

  C.nobody waked them up

  D.they refused to leave their rooms

  答案:B

  14. Afire drill is extremely important according to the writer for_________.

  A.it is a good physical exercise

  B.it cultivates people‘s endurance

  C.it is a legal requirement

  D.it can save lives in case of a fire

  答案:D

  15. Which of the following was NOT stated by the author?

  A.A fire drill is very important and useful.

  B.The last fire drill received inactive co-operation from the residents.

  C.Those who do not take fire precautions will be fined and driven out.

  D.It has been made a rule that fire drills will be performed regularly.

  答案:B

  【环球网校温馨提示】以上是《2018年成人英语三级考试阅读理解专题练习(16)》,更多内容关注环球网校成人英语三级频道。祝您考试成功!

  编辑推荐

  成人英语三级考试题型解析,事半功倍阿

  成人学位英语考试成功的三把关键钥匙

  成人学位英语考试时态答题巧点拨

  成人学位英语阅读理解分步骤做题技巧

分享到: 编辑:环球网校

资料下载 精选课程 老师直播 真题练习

成人英语三级资格查询

成人英语三级历年真题下载 更多

成人英语三级每日一练 打卡日历

0
累计打卡
0
打卡人数
去打卡

预计用时3分钟

成人英语三级各地入口
环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载

返回顶部