2015年自考英语二重点复习资料:阅读选择(0521)
编辑推荐:2015年自考英语二重要考点复习资料汇总
Roxaboxen is based on the true story of a group of children, growing up in the Arizona desert. There children can be a bit wild and much free, and they play outside from dawn to dusk. The children discover the make-believe(虚假的)town, built on the hill across from their neighborhood. The town, called Roxaboxen, becomes the center of their play as the children grow, but the story is not just about the time spent in Roxaboxen as young children. More than that, this book is about the way that imagination and secret places stay with us as we grow older and become a part of who we are. It is about the way that it helps us to grow into the adults that we become.
What does the book‘s name Roxaboxen refer to?
A.A child.
B.A library.
C.A period of time.
D.A place.
正确答案:D
答案解析:答案选D。查找细节题。短文本段中明显一句话提到,The town, called Roxaboxen,所以指的是一个地方的名字。
编辑推荐:
最新资讯
- 2026年4月自考各专业【全书重点】整理!背的越早,分数越高2025-12-04
- 备考2026年4月自学考试!这些真题及题库早早收藏【免费领取】2025-11-07
- 考前看!2025年10月自考《中国古代文学史一》历年高频考点2025-10-24
- 抓紧背!2025年10月自学考试《习概》名词解释、简答题高频考点汇总2025-10-20
- 考前背诵!2025年10月自学考试冲分资料,速领2025-10-14
- 速领!2025年10月自学考试全专业【冲刺必刷100题】,高频考点覆盖2025-10-13
- 2025年10月自学考试题型发布!各专业简答题、论述题考什么?2025-10-12
- 备考重点!2025年10月自学考试各专业高频考点+必刷100题2025-10-10
- 2025年10月自考《美学》高频考点汇总:名词解释+简答题2025-10-09
- 考前复习:2025年10月自学考试《马原》高频考点+历年真题2025-10-07