当前位置: 首页 > 成人英语三级 > 成人英语三级备考资料 > 2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案十

2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案十

更新时间:2018-02-07 13:54:16 来源:环球网校 浏览40收藏4

成人英语三级报名、考试、查分时间 免费短信提醒

地区

获取验证 立即预约

请填写图片验证码后获取短信验证码

看不清楚,换张图片

免费获取短信验证码

摘要   【摘要】2018年学位英语考试备考资料大放送,同学们的复习计划准备好了吗?下面小编总结了《2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案十》,帮助同学们从基础来复习。每天积累一点点,成功通过考试易如反掌6 
  【摘要】2018年学位英语考试备考资料大放送,同学们的复习计划准备好了吗?下面小编总结了《2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案十》,帮助同学们从基础来复习。每天积累一点点,成功通过考试易如反掌6

  Herds of zebra, impala and giraffe from South Africa‘s Kruger Park found a new home as part of the Great Limpopo Transfrontier Park (GLTP) wildlife relocation project. About 1,000 animals, from the large blue wildebeest to the stocky warthog, have been relocated to the park straddling South African, Mozambican and Zimbabwean territory. The game from South Africa arrived in the Massingir area of Mozambique’s southern Maputo province after a one-and-a-half-hour trip by truck. South African National Parks chief executive Mavuso Msimang and the Peace Parks Foundation officially handed over the animals to Mozambican representatives.“This project is not only about the management of an ecosystem, but also about community empowerment and tourism,” Msimang said. Border fences are coming down with the establishment of the park, which will be the world‘s biggest game reserve, to allow elephants and other herds to follow ancient migration routes. The park, due to be officially opened next year, will be bigger than the Netherlands, covering some 38,600 square kilometers(15,440 square miles). Under a three-year plan, about 6,000 animals are to be moved into the area, where wildlife was decimated(大批杀害)during Mozambique’s 25-year civil war. African Wildlife Foundation community development officer Jeremiah Machavi said 62 communities living in the area would be affected by the establishment of Transfrontier Park. Tourists will be able to travel across international boundaries in the park without having to show their passports. The relocation process started in October last year when about 30 elephants were released into the park.

  1. ______ is being established to relocate some African animals.

  A. Kruger Park B. GLTP C. South African National Park D. African wildlife Foundation

  答案:B

  2. How many more animals will be taken to Transfrontier Park?

  A. about 1,000 B. about 6,000 C about 5,000 D. about 7,000

  答案:C

  3. What will not be affected by the establishment of GLTP?

  A. the ecosystem and tourism B. tourism and communities C. international boundaries D. African wildlife

  答案:C

  4. From the passage we can conclude that ______.

  A. the herds of animals mentioned in the first paragraph were the first to be taken to the park

  B. the Great Limpopo Transfrontier is located in Mozambique

  C. no border fences will be seen inside the park so that animals can migrate

  D. the Netherlands is the second largest reserve

  答案:C

  【环球网校温馨提示】以上是《2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案十》,更多内容关注环球网校成人英语三级频道。祝您考试成功!

  编辑推荐

  成人英语三级考试题型解析,事半功倍阿

  成人学位英语考试成功的三把关键钥匙

  成人学位英语考试时态答题巧点拨

  成人学位英语阅读理解分步骤做题技巧

分享到: 编辑:环球网校

资料下载 精选课程 老师直播 真题练习

成人英语三级资格查询

成人英语三级历年真题下载 更多

成人英语三级每日一练 打卡日历

0
累计打卡
0
打卡人数
去打卡

预计用时3分钟

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载

返回顶部