当前位置: 首页 > 成人英语三级 > 成人英语三级备考资料 > 2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案二

2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案二

更新时间:2018-02-07 10:58:08 来源:环球网校 浏览37收藏7

成人英语三级报名、考试、查分时间 免费短信提醒

地区

获取验证 立即预约

请填写图片验证码后获取短信验证码

看不清楚,换张图片

免费获取短信验证码

摘要   【摘要】2018年学位英语考试备考资料大放送,同学们的复习计划准备好了吗?下面小编总结了《2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案二》,帮助同学们从基础来复习。每天积累一点点,成功通过考试易如反掌6 
  【摘要】2018年学位英语考试备考资料大放送,同学们的复习计划准备好了吗?下面小编总结了《2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案二》,帮助同学们从基础来复习。每天积累一点点,成功通过考试易如反掌6

  Beauty has always been regarded as something praiseworthy . Almost everyone thinks attractive people are happier and healthier , have better marriages and have more respectable jobs . Personal advisors give them better advice for finding jobs . Even judges are softer on attractive defendants . But in the executive (主管的) circle , beauty can become a liability . While attractiveness is a positive factor for a man on his way up the executive ladder , it is harmful to a woman . Handsome male executives were considered having more honesty than plainer men ; effort and ability were thought to lead to their success . Attractive female executives were considered to have less honesty than unattractive ones ; their success was connected not with ability but with factors such as luck . All unattractive women executives were thought to have more honesty and to be more capable than the attractive female executives . Interestingly , though , the rise of the unattractive overnight successes was connected more to personal relationships and less to ability than that of the attractive overnight successes . Why are attractive women not thought to be able ? An attractive woman is considered to be more feminine (女性的,娇柔的) and has an advantage in traditionally female jobs , but an attractive woman in a traditionally manly position appears to lack the “manly” qualifies required . This is true even in politics , “When the only clue is how he or she looks , people treat men and women differently ,” says Anne Bowman , who recently published a study on the effects of attractiveness on political candidates (候选人). She asked 125 undergraduate students to rank two groups of photographs , one of men and one of women , in order of attractiveness . The students were told the photographs were of candidates for political offices . They were asked to rank them again , in the order they would vote for them . The results showed that attractive males completely defeated unattractive men , but the women who had ranked most attractive unchangeably received the fewest votes .

  15.The underlined word in the first paragraph “ liability” most probably means .

  A.disadvantage B.advantage C.misfortune D.trouble

  答案:A

  16.Bowman’s experiment shows that when it comes to politics , attractiveness .

  A.turns out to be a disadvantage to men B.is more of a disadvantage than an advantage to women

  C.has as little effect on men as on women D.affects men and women alike

  答案:B

  17.It can be inferred from the passage that people’s views on beauty are often .

  A.practical B.supportive C.old-fashioned D.one-sided

  答案:A

  18.The author writes this passage to .

  A.give advice to job-seekers who are attractive B.discuss the disadvantages of being attractive

  C.demand equal rights for women D.state the importance of appearance

  答案:D

  【环球网校温馨提示】以上是《2018年学位英语阅读理解强化练习题及答案二》,更多内容关注环球网校成人英语三级频道。祝您考试成功!

  编辑推荐

  成人英语三级考试题型解析,事半功倍阿

  成人学位英语考试成功的三把关键钥匙

  成人学位英语考试时态答题巧点拨

  成人学位英语阅读理解分步骤做题技巧

分享到: 编辑:环球网校

资料下载 精选课程 老师直播 真题练习

成人英语三级资格查询

成人英语三级历年真题下载 更多

成人英语三级每日一练 打卡日历

0
累计打卡
0
打卡人数
去打卡

预计用时3分钟

环球网校移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载

返回顶部